header

Klanten revieuws

Geplaatst door: Linda 17-11-2019 19:22:39
Beoordeling:
Super mooie luiertaart ontvangen. Snel reactie en goed ingepakt. Heel erg bedankt voor de goede service
Geplaatst door: Ingrid 23-10-2019 13:37:39
Beoordeling:
Vandaag de slinger hoera een kleindochter ontvangen !
Ziet er top uit !
Hangt nu mooi voor het raam zodat iedereen kan zien dat mijn kleindochter geboren is !
Snelle levering en zit goed verpakt !
Geplaatst door: Scholtens 11-07-2019 13:09:56
Beoordeling:
Vandaag de, hoera een kleinzoon slinger ontvangen. Wederom super gedaan, we hadden eerder al een hoera een kleindochter ontvangen, dus de keuze was simpel en weer besteld via deze webwinkel. Ook omdat er snel gereageerd wordt en een prima afhandeling. En als je het ontvangt is het ook super verpakt. Dank je wel weer voor de super service.
Geplaatst door: Scholtens 11-07-2019 13:09:32
Beoordeling:
Vandaag de, hoera een kleinzoon slinger ontvangen. Wederom super gedaan, we hadden eerder al een hoera een kleindochter ontvangen, dus de keuze was simpel en weer besteld via deze webwinkel. Ook omdat er snel gereageerd wordt en een prima afhandeling. En als je het ontvangt is het ook super verpakt. Dank je wel weer voor de super service.
Geplaatst door: Tara Anderson 17-06-2018 21:34:59
Beoordeling:
Vader-zoon shirtjes besteld voor vaderdag. Ziet er netjes uit in goeie kwaliteit, ook na het wassen nog in uitstekende staat. Snel geleverd, fijne prijs, lief personeel. Ik ben dik tevreden met de service en de artikelen!
Geplaatst door: Samira 7-03-2018 03:12:21
Beoordeling:
Super bedankt voor de snelle service en de mooie luiertaart. Dit is de eerste keer dat ik iets bij je besteld hebt en het zal zeker niet de laatste zijn. Ik heb super leuke producten langs zien komen op de site!
Geplaatst door: Samira 6-03-2018 12:48:04
Beoordeling:
Super bedankt voor de snelle service en de mooie luiertaart. Dit is de eerste keer dat ik iets bij je besteld hebt en het zal zeker niet de laatste zijn. Ik heb super leuke producten langs zien komen op de site!
Geplaatst door: Yvonne 29-12-2017 16:24:29
Beoordeling:
Sandra bedankt voor de supermooie luiertaart! Mooi ingepakt en we hadden het op tijd binnen!
Geplaatst door: Nikki 10-11-2017 21:55:16
Beoordeling:
Kei leuke spullen gekocht met opdrukken,helemaal tevreden met de snelle service en mooie spullen.
Geplaatst door: Edwin 6-11-2017 11:40:03
Beoordeling:
Supermooie luiertaart laten maken. Erg tevreden en snel geleverd! Sandra Bedankt.
Vorige - 1 - 2 - 3 - Volgende

Welkom bij partykadoshop.
Laat hier een berichtje achter.

 
Nieuwsbrief Aanmelden
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN