logo cadeau voor hem of cadeau voor haar partykadoshop

Klanten revieuws

Geplaatst door: Tara Anderson 17-06-2018 21:34:59
Beoordeling:
Vader-zoon shirtjes besteld voor vaderdag. Ziet er netjes uit in goeie kwaliteit, ook na het wassen nog in uitstekende staat. Snel geleverd, fijne prijs, lief personeel. Ik ben dik tevreden met de service en de artikelen!
Geplaatst door: Samira 7-03-2018 03:12:21
Beoordeling:
Super bedankt voor de snelle service en de mooie luiertaart. Dit is de eerste keer dat ik iets bij je besteld hebt en het zal zeker niet de laatste zijn. Ik heb super leuke producten langs zien komen op de site!
Geplaatst door: Samira 6-03-2018 12:48:04
Beoordeling:
Super bedankt voor de snelle service en de mooie luiertaart. Dit is de eerste keer dat ik iets bij je besteld hebt en het zal zeker niet de laatste zijn. Ik heb super leuke producten langs zien komen op de site!
Geplaatst door: Yvonne 29-12-2017 16:24:29
Beoordeling:
Sandra bedankt voor de supermooie luiertaart! Mooi ingepakt en we hadden het op tijd binnen!
Geplaatst door: Nikki 10-11-2017 21:55:16
Beoordeling:
Kei leuke spullen gekocht met opdrukken,helemaal tevreden met de snelle service en mooie spullen.
Geplaatst door: Edwin 6-11-2017 11:40:03
Beoordeling:
Supermooie luiertaart laten maken. Erg tevreden en snel geleverd! Sandra Bedankt.
Geplaatst door: Monique 16-06-2017 16:21:39
Beoordeling:
Net de tekstborden binnen gekregen als bedankje voor de voetbal trainers!Ze zijn super geworden!Bedankt
Geplaatst door: Petra 31-05-2017 09:03:12
Beoordeling:
Armbandje/tekstbord vriendschap.
Mooie kwaliteit, leuk verpakt en snel geleverd. Super.
Geplaatst door: Sandra 6-04-2017 08:47:42
Beoordeling:
Een superleuk shop met heel veel gepersonaliseerde kraamkadootjes en nog veel meer.
 
Welkom bij partykadoshop.
Laat hier een berichtje achter.

 
Nieuwsbrief Aanmelden
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN